Premia't pel Medi Ambient

2020-02-05 00:00:00

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Font-rubí tira endavant la campanya “Premia’t pel Medi Ambient”. Aquest projecte consisteix a premiar l’ús de la deixalleria bonificant el 10% de la taxa d’escombraries a aquells veïns/es que s’adhereixin a la campanya.

Per participar-hi, sol·licita la targeta “Premia’t pel medi ambient” a l’Ajuntament. Cada vegada que facis ús de la deixalleria municipal, demana que et segellin la targeta. Si has fet 10 usos de la deixalleria, presenta la targeta a l’Ajuntament abans del 31/12/2020 i gaudiràs d’una bonificació del 10% de la taxa d’escombraries l’any vinent.

L’objectiu de la campanya “Premia’t pel medi ambient” és fomentar l’ús de la deixalleria. Aquest objectiu permetrà assolir una bonificació del 10% de la Taxa per la prestació del servei de gestió de residus municipals de l’any 2021, a aquells veïns/es que utilitzin la deixalleria un mínim de 10 vegades aquest any 2020. Es tracta d’un premi per al medi ambient, ja que portar residus a les deixalleries contribueix a la millora mediambiental global i del nostre municipi en particular. Els residus no s’aboquen a qualsevol lloc i poden ser reutilitzats o recuperats com a matèria primera o rebre un tractament adequat. Així doncs, la població en surt beneficiada des d’un punt de vista econòmic i mediambiental.

 

 

Com se’n poden beneficiar els veïns i veïnes de Font-rubí?

L’ajuntament proporcionarà targetes de la campanya a la població. Cada cop que una llar faci ús de la deixalleria acumularà “usos” a la targeta mitjançant un sistema de segellat.

Aquelles persones que portin la targeta segellada amb els 10 “usos” a l’Ajuntament s’enduran la bonificació. A l’Ajuntament caldrà que presentin una instància sol·licitant la bonificació corresponent. La data límit per a realitzar aquest tràmit és el 31/12/2020.

Els usos fets durant l’any repercutirà en la bonificació de la taxa en l’exercici següent i no seran acumulatives.

La targeta la podrà utilitzar qualsevol persona, si bé la bonificació s’acumularà a l’adreça que consta en la sol·licitud.

S’acumularà només l’ús de la deixalleria fixa, situada al carrer Corral Nou Zona Industrial s/n, 08735, Vilobí del Penedès.

Aquesta campanya de bonificació és només per a ús domèstic.

CONSULTA LES BASES DE LA CAMPANYA "PREMIA'T PEL MEDI AMBIENT".

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '05-02-2020 10:11