Servei WhatsApp

Connectats amb tu. Servei d’informació per WhatsApp de l’Ajuntament de Font-rubí

L’Ajuntament de Font-rubí ha activat el servei de missatgeria de Whatsapp a través del qual es difondran missatges sobre temes relacionats amb l’agenda, serveis públics, incidències o altres temes d’interès municipal.

El servei serà unidireccional i els usuaris no podran interactuar entre ells ja que no es tracta d’un xat sinó d’un grup de difusió de missatges. L’Ajuntament no respondrà cap missatge rebut a través d’aquest canal.

Per activar el servei:

1. Registreu-vos al formulari

2. Afegiu el número de l’Ajuntament al llistat de contactes, 629957176, recomanem desar-lo amb un nom que sigui fàcil d’identificar, per exemple, Info Font-rubi.

Per deixar de rebre les informacions només heu d’esborrar el numero de mòbil de l’Ajuntament dels vostres contactes.

Si necessiteu ajuda per activar el servei, podeu trucar a l’Ajuntament en l’horari d’atenció al públic.

IMPORTANT: Perquè el sistema informàtic funcioni correctament, preguem no utilitzeu els accents en els noms i cognoms, doncs dificulta la lectura posterior de les dades i pot produir errors de sistema. Moltes gràcies.

NOTA: El contingut de les informacions que es facin arribar per via Whatsapp, en cap cas tenen la consideració de notificació als efectes del que disposa la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, ni tindran més eficàcia que la informativa.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-10-2020 10:04