Atenció de situacions de necessitat social

Servei que s'encarrega de realitzar les accions necessàries per minimitzar i/o solucionar les necessitats socials que es presenten com a urgències, així com realitzar les accions necessàries per a prevenir possibles noves situacions.

L'Ajuntament, mitjançant conveni, té assignades les prestacions dels serveis socials bàsics i d'altres programes relatius al benestar social i polítiques d'igualtat, al Consell Comarcal de l'Alt Penedès, que són lés següents:

  • Serveis d'atenció domiciliària - Recursos i accions adreçades a les persones que, per raó d'edat, dependència o discapacitat, tenen limitada l'autonomia per a realitzar les activitats bàsiques de la vida diària.
  • Servei d'ajuda a domicili de caràcter social - Ajuda per a realitzar la cura personal, com la higiene, vestir-se, desvertir-se,...
  • Servei d'ajuda a domicili per a persones amb dependència reconeguda - Adreçat a persones grans i a persones amb discapacitat en situació de dependència. Inclou l'atenció de les necessitats de la llar i cura personal.

L'horari de serveis socials és els dilluns de 2/4 d'11 del matí a 1 del migdia, a l'edifici de l'Ajuntament.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01-08-2018 17:12