Cal Cintet

Cal Cintet, 32
08736 Font-rubí 

938979212

fontrubi@font-rubi.cat

Prèvia reserva

Ajuntament

L'antiga escola de Cal Cintet està equipada per realitzar-hi diferents actes. Disposa de climatització, cuina, wc, taules i cadires, vaixella i zona de barbacoes. L'ajuntament la cedeix a les entitats i els ciutadans en règim de lloguer puntual.

Normes d’us específiques de Cal Cintet

DEIXEU NET EL LOCAL!!!! RESPECTEU ELS QUI VINDRÀN DESPRÉS
Les instal·lacions de Cal Cintet s’han de deixar en bon estat i tal i com s’han trobat. El local disposa dels estris per a la seva neteja. En cas de no trobar-lo en bon estat tant de material com de neteja s’exigirà el pagament d’un cost addicional.

SI US CAL, PORTEU LA LLENYA
La llenya per fer barbacoes l’ha de portar l’interessat. No es pot agafar de cap veí. Al magatzem del recinte hi trobareu les graelles i les pinces, en acabar retorneu-les al seu lloc; no us les deixeu a l’exterior!

RESPECTEU EL DESCANS DELS VEÏNS
S’ha de respectar el descans dels veïns; sobretot en horari nocturn.

LA TANDA: ADQUIRIU UN COMPROMÍS
En cas que per motius personals no s’utilitzi el local i per tant es vulgui anul·lar la reserva s’haurà de presentar una  instància comunicant la renúncia i es retornarà la meitat de la taxa. Recorda que no es retornarà la taxa si l’anulació de la reserva correspon a Cap d’any, Sant Joan, Nadal o d’altres dates senyalades.

PENSEU A L’HORA DE RECOLLIR I TORNAR LA CLAU QUE...
S’ha de recollir la clau a les oficines de l’ajuntament el dia abans de la seva utilització, en cas de coincidir en cap de setmana serà el divendres anterior. La devolució serà el dia després a la seva utilització; en cas de ser cap de setmana, el següent dia laboral .

PAGAMENT DE LA TAXA
El pagament de la taxa es realitzarà en el moment de fer la instància.

RECORDA: PER 50 PERSONES!!
El local disposa de 50 cadires i no suposa cap cost addicional a la taxa. Si es necessiten més cadires ho haureu d’especificar a la instància i tindrà un cost addicional.

 Respecteu les normes: cal cintet és de tots!!

  Local Polivalent
  Espai climatitzat

  • Cuina i menatge
  • Taules i cadires
  • Cambra de bany
  • Barbacoa

PREUS I REGLAMENT D'UTILITZACIÓ

Informeu-vos al 938979212 o al correu fontrubi@diba.cat. Disposem d'impresos amb el reglament d'utilització. Els preus es regulen anualment a través de les ordenances municipals.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11-02-2020 17:39