Festes de Nadal 2020

2020-12-17 00:00:00

Aquest desembre i gener, gaudeix d'unes Festes de Nadal a Font-rubí diferents i adaptades a la situació actual.

Descarrega't el PROGRAMA DE NADAL

Inscripcions Patge reial 

Inscripcions autocine i arribada Reis Mags 

   

         Programa de Nadal                           Inscripcions Patge reial                  Inscripcions autocine i arribada Reis Mags            

L’any 2020 crec que estaríem d’acord que ha estat dolent en molts sentits. El principal, i que ens afecta a escala mundial, ha estat el maleït virus que fa que hàgim de canviar els nostres costums i que, malauradament, puguem emmalaltir, i fins i tot que diverses famílies hagin perdut éssers estimats. El meu més sentit condol a totes elles.

Però hem de mirar endavant. S’apropen les festes de Nadal, que de ben segur seran diferents, més recollides i amb menys interacció social. Ha de ser així, com hem pogut escoltar per tots els mitjans. Tenim la vacuna a molt pocs mesos vista i val la pena fer aquest darrer esforç per poder recuperar la nostra vida amb normalitat al més aviat millor.

Veureu que el programa de les festes de Nadal és petit, però us l’hem volgut fer arribar. D’una manera o altra el Nadal estarà a les nostres llars; els infants han de gaudir d’aquests dies de festa i de regals, i nosaltres també volem tenir el plaer de veure les seves cares de felicitat.

Molt bon Nadal i un millor any 2021!

 

Xavier Lluch i Llopart

El vostre alcalde

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '07-01-2021 12:13