Vinòleum

Mostra de vi, cava, oli i artesania organitzada el mes d'octubre.

La mostra de vins, olis i artesania Vinòleum neix l'any 2017 amb l'objectiu de promocionar i apropar els principals productes del nostre municipi a la gent de la nostra comarca, a més de donar valor a antigues professions arrelades al nostre entorn. La mostra se celebra conjuntament amb la Festa del Most el tercer cap de setmana del mes d'octubre i aprofita els carrers del nucli de Guardiola de Font-rubí, generant un ambient càlid i familiar per a tothom qui decideix apropar-s'hi. 

Hi trobem desenes d'expositors, on la gent pot gaudir dels vins i olis del municipi, artesans, parades gastronòmiques i de productes relacionats amb el món de la viticultura i la producció d'oli. A més, la fira també compta amb una gran diversitat de tallers per a tots els públics, tasts, conferències, jocs per la mainada, produccions artístiques i música de qualitat i en viu, fent d'aquest esdeveniment una experiència molt completa per a tots els públics.

Tal com hem remarcat, la proximitat i l'opció de comprar directament els productes als diversos elaboradors són el pilar i la filosofia del Vinòleum.

Imatges i vídeos

Documents adjunts

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08-11-2018 13:55